Str. Tineretului, Bl 13/420 +40 726 471 311 razvan@rtec-design.com
RTEC DESIGN - SINCE 2021

Addaa Nails

Addaa Nails

Sistemul de Programare Addaa Nails reprezintă o soluție inovatoare pentru gestionarea și îmbunătățirea experienței clienților în cadrul salonului nostru de manichiură. Lansat în anul 2020, acest sistem cuprinde mai multe funcționalități esențiale care facilitează atât clienților, cât și administratorilor, accesul și administrarea diverselor aspecte ale serviciilor noastre. Iată o scurtă descriere a componentelor cheie ale acestui sistem:
Pagina Principală
Pagina principală oferă vizitatorilor o prezentare captivantă a serviciilor noastre, a personalului și a orarului de funcționare. Aceasta servește drept punct central pentru informații generale și atrage atenția potențialilor clienți asupra ofertelor noastre.
Pagina Portofoliu
Secțiunea Portofoliu permite vizualizarea detaliată a creațiilor noastre, prezentând imagini de înaltă calitate ale manichiurilor și pedichiurilor realizate în salon. Acest aspect oferă inspirație și ajută clienții să aleagă serviciile potrivite pentru ei.
Sistem de Logare și Înregistrare
Utilizatorii pot crea conturi personalizate pentru acces la funcționalități exclusive și pentru a face procesul de programare mai facil și mai rapid. Logarea în conturile individuale permite personalizarea serviciilor și urmărirea istoricului programărilor.
Panou Utilizator
Pentru clienți, panoul utilizator oferă facilități precum programarea online, vizualizarea programărilor anterioare și modificarea detaliilor personale. Acesta furnizează o experiență personalizată și comodă.
Sistem Programare
Sistemul de programare permite clienților să aleagă și să programeze serviciile dorite, oferind opțiuni pentru dată și oră în funcție de disponibilitatea salonului. Confirmările și notificările sunt integrate pentru o experiență de programare eficientă.

Îți dorești și tu un website profesionist pentru promovarea afacerii tale în mediul online?

  • Informatii despre proiect

  • Categorie: Web design
  • Manager de proiect: Razvan Pavel
  • Adresa URL:
  • Client: Addaa Nails
  • Data finalizari: 2024-04-03 21:44:17
  • Evaluarea proiectului:

Share

Contact

+40 726 471 311

razvan@rtec-design.com

contact@rtec-design.com

Str. Tineretului, Bl 13/420

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Aveți nevoie de o ofertă gratuită? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

Raspuns maxim in 24 ore
Asistență telefonică 24 de ore

Vă stăm la dispoziție cu detalii suplimentare referitoare la serviciile noastre de realizare site web, creare magazin online, promovare si optimizare web sau dezvoltare aplicatii custom.

Sunați pentru a pune orice întrebare

+40 726 471 311

Contactează-ne

Str. Tineretului, Bl 13/420

razvan@rtec-design.com

+40 726 471 311

Realizare Magazin Online

© 2023 Toate drepturile rezervate Realizat cu