Str. Tineretului, Bl 13/420 +40 726 471 311 razvan@rtec-design.com
ÎNTREBĂRI FRECVENTE GENERALE

Aveți vreo întrebare? Verificați întrebările frecvente sau contactați-ne

Imi este necesar un pachet de realizare site web?
Categoric. In conditiile in care detineti o afacere, expunerea in mediul online este imperios necesara. Indiferent ca detineti o afacere mica, o afacere locala, family business sau o afacere mare este absolut necesar sa detineti un site web profesional, cu impact vizual ridicat. Sunt nenumarate motive pentru a fi online. In primul rand concurenta dumneavoastra este deja online insa un pachet de realizare site web de prezentare ajuta extrem de mult la credibilitatea companiei dumneavoastra. Prin prisma unui website veti putea atrage noi potentiali clienti pentru afacerea dumneavoastra, acesta lucrand pentru dumneavoastra ca un agent de vanzari disponibil 24/7. Prin prisma unui site web veti putea sa realizati publicitate online la costuri extrem de accesibile.
Compania mea are nevoie de servicii de web design?
Suntem de parere ca orice companie are nevoie de servicii profesionale de web design furnizate la cel mai inalt standard! Serviciile de web design profesionist implica o sumedenie de elemente care se impun a fi luate in evidenta atunci cand se executa un pachet de realizare site web, cum ar fi design unic avand ca scop generarea unui impact vizual ridicat, functionalitate usoara, incarcare rapida a website-ului, accesibilitate usoara a informatiei din orice pagina a site-ului, optimizare SEO pentru motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing, etc), securitate website si respectarea standardelor si complezentelor impuse de tehnologiile actuale. Informatiile necesare pentru a atinge succesul in mediul online sunt extrem de variate si implica o echipa complexa de profesionisti compusa din programatori senior level, designeri specializati pe design web, experti in SEO (optimizare website ON-PAGE si optimizare website OFF-PAGE). Din acest motiv existea diferente radicale dintre un website realizat de o companie profesionista in raport cu un amator iar imaginea online a companiei dumneavoastra nu merita compromisuri!
Avem o companie nou infiintata. Pot beneficia de servicii web din partea dumneavoastra?
Sigur ca da! Venim in intampinarea dumneavoastra cu un pachet complet de servicii online cum ar fi creare site web, branding, alegere domeniu web, consultanta in conceperea structurii aferente website-ului, gazduire site, realizare site web, optimizare SEO si solutii complete de promovare online.
Care sunt optiunile de care voi beneficia pentru realizarea unui website?
Este foarte important sa cunoastem nevoile de promovare online aferente companiei dumneavoastra. Pachetul promotional prezent pe website contine toate elementele necesare pentru a va asigura o prezenta online cat mai buna, insa in functie de nevoile aferente companiei dumneavoastra putem sa va propunem si alte solutii tehnice care se vor plia perfect pe modelul de business practicat (indiferent de domeniul de activitate)
Care este tariful unui site web?
In conditiile in care alegeti sa beneficiati de un pachet de servicii web in vederea realizarii site-ului web aferent companiei dumneavoastra, sunt mai multi factori care influenteaza costul final, cum ar fi:
in functie de solutia tehnica utilizata pentru crearea website-ului (site web de prezentare, creare magazin online, catalog de prezentare, realizare site anunturi, creare site imobiliare, etc) Numarul paginilor aferente website-ului este de asemenea un factor important in determinarea costului final Functia de eCommerce (comert online) complexitatea elementelor de web design dorite
De asemenea pentru ca website-ul dezvoltat sa poata fi accesat din orice colt al lumii este necesar sa detineti un domeniu web si un pachet de gazduire website (web hosting).
Care este termenul de dezvoltare aferent unui site web?
Pachetul de realizare site web promotional prezentat pe website-ul nostru are un termen de executie de maxim 5 zile lucratoare. In functie de complexitatea solicitarilor suplimentare comunicate echipei tehnice este posibil ca acest termen de executie sa fie influentat. Pentru a putea efectua o estimare precisa vom avea nevoie de o lista de solicitari exacta urmand ca echipa tehnica sa efectueze o analiza si sa va comunice cu exactitate timpul necesar aferent dezvoltarii site-ului web.
Care este definitia pentru gazduire web sau web hosting?
Gazduirea web sau web hosting-ul reprezinta prezenta fizica a unui site web realizat in cadrul unui server pus la dispozitie de catre o companie de gazduire web. Acest server ruleaza 24/7, avand posibilitatea de a fi accesat din orice colt al lumii. Dupa finalizarea realizarii unui site web si inregistrarea unui domeniu web, acesta trebuie incarcat in cadrul unui pachet de gazduire web (server). Costurile aferente unui pachet de gazduire web pot fi influentate de dimensiunea pachetului (ex. 1Gb, 5Gb, etc.), numarul bazelor de date, numarul casutelor de email, etc. Regimul de plata poate fi lunar, trimestrial sau anual.
Daca am deja un pachet de gazduire web as putea sa il utilizez pentru pachetul web de realizare site web pe care il detin?
Desigur! Orice website poate fi gazduit pe orice server in conditiile in care serverul detine minimul de resurse necesare pentru a asigura buna functionalitate a site-ului web realizat. Ulterior finalizarii dezvoltarii website-ului, clientul va trebui sa ne furnizeze datele de acces in cadrul contului de gazduire web (date Control Panel sau date FTP) in vederea incarcarii website-ului pe server dar si a configurarii website-ului conform criteriilor impuse de server.
La ce se refera pachetul de mentenanta website?
Pachetul de mentenanta website sau intretinere website se refera la intretinerea tehnica periodica aferenta website-ului (ex. actualizari de securitate periodice, actualizari versiune platforma website, actualizari versiune module, adaugare continut text (in functie de pachetul de mentenanta website contractat), adaugare continut foto (in functie de pachetul de mentenanta website contractat). Pachetele de mentenanta websitesunt recomandate pentru a asigura buna functionare.
Care este definitia acronimului CMS?
CMS este acronimul pentru Content Management System si este o platforma online care va ofera posibilitatea managementului continutului text sau foto aferent website-ului dumneavoastra intr-o maniera extrem de intuitiva si simplista similara unui editor text (ex. Microsoft Word)
Care sunt tehnologiile web utilizate in pachetul de realizare site web comandat?
Utilizam tehnologii de ultima ora in cadrul pachetelor noastre de creare magazin online sau realizare site web pentru a asigura buna functionalitate a acestora, incarcare rapida si securitate. Acestea sunt: PHP, HTML, XHTML, XML, CSS, JavaScript, MySQL, AJAX. Prin prisma acestor tehnologii reusim sa adaptam website-urile pentru orice tip de browser (Google Chrome, Opera, Mozila Firefox, Internet explorer, Safari) .
Ce continut este recomandat sa utilizez pentru website-ul companiei noastre?
Informatiile aferente unui site web trebuie sa contina detalii complete si concrete despre produsele sau serviciile comercializate, despre istoricul companiei dar si date de contact necesare pentru ca potentialul client sa poata lua legatura cu extrem de mare usurinta.
Ce materiale sunt necesare pentru crearea website-ului companiei noastre?
Pentru crearea website-ului vom avea nevoie de materiale in format digital (texte, fotografii tematice, date de contact)
Avem posibilitatea sa vizualizam website-ul inainte de a fi publicat pe domeniul web principal?
Desigur! In momentul realizarii site-ului web veti avea posibilitatea de a accesa pe serverul de probe proiectul web in lucru. Astfel vom putea analiza si stabili de comun acord eventuale retusuri care se impun pentru a atinge o viziune comuna asupra website-ului.
In functie de continutul dorit ne puteti furniza orice materiale in format digital – texte, imagini referitoare la informatii despre produsele sau serviciile firmei tale
Intrebari fregvente in RTEC design

Dorești să ne întrebi și altceva?

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Aveți nevoie de o ofertă gratuită? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați

Raspuns maxim in 24 ore
Asistență telefonică 24 de ore

Vă stăm la dispoziție cu detalii suplimentare referitoare la serviciile noastre de realizare site web, creare magazin online, promovare si optimizare web sau dezvoltare aplicatii custom.

Sunați pentru a pune orice întrebare

+40 726 471 311

Contactează-ne

Str. Tineretului, Bl 13/420

razvan@rtec-design.com

+40 726 471 311

Realizare Magazin Online

© 2023 Toate drepturile rezervate Realizat cu